Jösses, hej jag tar 06.30 bussen imorgon.


I thought of you and where you'd gone and the world spins madly on.

gillar att lägga upp gamla bilder på mig, saken är. jag saknar mitt hår. saknar det långa och saknar det halvlånga.

woooh!

hehe, ojoj. jag ska visst åka festivalbuss själv. så det kan gå. tror jag sa att jag skulle till vasamuseet. det var en lögn, inte med flit. men haha, orka inte kö. kan berätta att nordiska är ganska lame och jag håller på att svälta mig själv, inte för att jag brukar vara så bra på sådant. inte för att jag är det nu heller. men heeeeeeeeeeeeh. nomnomnom, imorgon tar jag mitt pick och pack och sticker!
eller nä, till östasiatiska och dit orkar jag nog inteeeee ta med mitt pick och pack..
hoppas på att se pirates på torsdag och få dregla lite över johnny depp. huhu, aj maj jösses vad det känns bra att jag bara skriva helt totalt meningslösa inlägg. om någon ska ta festivalbussen till peace från sthlm den 27 6.30 får den gärna vara snäll mot mig. hahaha, iiih chansen säger jag bara. tänker ringa alb och prata mig genom resan och så kommer min telefon ladda ur redan första dagen, wooooooh! var på körkortskurs idag, i tre timmar! inte lika wooooh! ganska uuuh! men woooooh!

explosion

det är lugnt, jag hanterar krisen. med stil. åker till peace om en vecka. det blir bra. imorgon åker jag med min bror till vasamuseet, på tisdag blir det bio och på onsdag östasiatiska. sysselsättning är bra och på tisdag ska jag även på körkortskurs, wooh. har bestämt mig för att köra en detox vecka efter peace. på riktigt. såklart äter jag inget kött, men bara vatten och örtte. inget bröd. mycket fet fisk, grönsaker och frukt, fullkornsris and so on. sedan åker jag till gotland några dagar. annars hoppas jag på mycket parkhäng, yoga, och åh. jag mår bra, idag. justnu. bara fint. puss.

skulle du råna en bank för oss två?

Efter att livet i ett drygt halvår stått så gott som stilla känner jag nu hur saker till slut på ett eller annat sätt börjar falla på plats, det finns mer ljus och luften har blivit lättare att andas.
Jag har träffat Vera och Jos, vi har åkt på en cool cirkusföreställning och träffat massa nya människor.
De två herrarna är Simon och Hugo som jag så snällt bad posera åt mig, väldigt charmerande. Under är det Klara med förmodligen det finaste håret jag någonsin sett.
En annan sak är att jag också hittat sommarjobb. Ska plocka ogräs, städa och måla. Låter ganska mysigt ändå. Även om det kommer vara hemskt varmt och jag ska dubbeljobba hos farmor under samma månad.
Vi har vaknat efter som nästan sömnlös natt, i alla fall från min sida. Verkar som att jag alltid har lite svårt för att sova när jag inte är hemma. Smulan har börjat sova hos mig också, vilket hjälper. Ibland. Kanske inte när hon lägger sig mitt på sängen.
Jag införskaffade ett grönt kort för att kunna se alla sommarens konserter på gröna lund. Var och såg Säkert! och lyckades med all min smidighet sprida glitter i hela badrummet. Peppat inför Håkan och the arks sista spelning och tänkt att det var dem jag ville se på peace and love och att det inte gjorde något att jag inte hade något festivalpass. Men så plötsligt släpptes 1900 festivalpass + camping till och även om det kalaset tog slut på två minuter sitter jag här med festivalpass och bussbiljett. Som jag sa, saker verkar vilja sammarbeta.
Det är fortfarande ganska mycket kaos hemma, men det verkar som att det rörigare det blir för de andra desto lättare blir det för mig att hålla ihop och fortsätta framåt. Även om man känner sig maktlös så tror jag på att det kommer bli bättre. Jag tror på att min bror kommer bli frisk och att mina föräldrars liv ska kunna bli mer som förut. På fredag slutar jag första året på gymnasiet och innan dess ska jag träffa Oliver och gå på studentmiddag.
Och så jos, om du läser det här. Jag älskar dig, och jag tror för dig precis som allt annat att det kommer kännas lättare även om du kanske redan vet det själv.

RSS 2.0