Day 20 – This month

April april.. Krav: lyssna på aprilhimlen mycket, vänta in det fina vädret, fylla arton.


Day 19 – Something you regret

Det är inte bra att ångra saker för då skulle jag bara ångra allting och jag har precis slutat äta tabletter för jag har haft sådan jävla ångest över allt och alla så kära vänner, ångra inget, leva för dagen. Be hellre om förlåtelse än tillåtelse.

Day 18 – Your favorite birthday

Min bästa födelsedag hittills är min sextonde, sweet sixten låter ju ganska roligt i sig självt och jag började dagen med att köpa nya hörlurar (rosa urban ears yeah) hade sedan en picknick på plattan med nice folk, fick en låda med barbapappa på fylld med klubbor! (jag har fetaste klubbsamlingen sen ett par år tillbaka.) Sedan åkte vi hem till Jocke, gungade (min favoritfödelsedagssysselsättning) fick tårta och fick slutligen sova brevid min dåvarande crush. Härliga tider, i år på min födelsedag ska jag jobba!! Tar igen det med hermansbesök dagen innan och "utgång" dagen efter och FET FEST I HELGEN! WUUH!

Day 17 – Your favorite memory

Varför ska det vara så svåra teman, eller dagar. Eller vad det nu är. Jag har inget favoritminne. Det har mycket roligt i mitt liv, so far. Haha går inte att beskriva min entusiasm över det här. Men faaan vad tråkig jag ska vara. Ett trevligt minne som sitter kvar ganska bra just nu, första gången jag använde min nya kamera. För jo justdet, jag har köpt en ny kamera. Så om någon letar efter ny säljer jag min canon eos 450d med objektiv för tretusen riksdaler ;);););).. Hehehe.
En 600D blev det och den.. det finns inga ord på det här jävla språket.

Men ett minne som jag faktiskt kom på nu,
vet inte riktigt hur det började men vi åkte ett gäng till stan, mötte upp fler. Vet inte ens vad vi gjorde men vi hittade en kundvagn som vi körde runt med, gick från sergels torg till slussen där vi tog tunnelbanan (med kundvagnen) till skogskyrkogården, gick runt och skrattade. Drog vidare till McDonalds, försökte gå genom drive-through med vagnen men den räknades inte som ett fordon tydligen så vi gick in, fixade maaaaaat, haha jag fick tog en happy meal och fick en plastdrake som jag döpte till kurt och har kvar fortfarande. Sedan gick vi ut, över bilvägen till liksom en miniäng mellan bilvägarna. Sedan sprang vi runt fram och tillbaka, klättrade upp på någon sådan där stor reklamskylt och ja, allt var bara flummigt. Mitt i allt dyker det plötsligt upp ett gäng polisbilar för då hade folk som åkt förbi sett oss springa fram och tillbaka över motorvägen och klättra på skylten hahaha, så vi fick ta vårat pick och pack och dra vidare. Vet inte hur vi avslutade kvällen men dagen var definitivt minnesvärd!

Day 16 – Your first kiss

Nu är det såhär pinsamt nog, att.. Jag är inte säker. Jag är inte säker på vem det var, hur, när, varför och sedan är jag osäker på definitionen av en 'kiss'. För såhär, jag har pussat många människor i mina dagar. Måååånga människor. Men! En kyss, ja. Min egen definition av ordet har också ändrats genom åren. Så summan av kardemumman (kardemumma är jättegott) blir det jävligt svårt att svara.
PEACE OUT och puss på er era äckliga apor!♥

The day no man had heard of

Varför kan inte "Show your wardrobe" vara en dag, av de här dagarna som jag håller på med. Vissa månader har trettioen dagar så då borde "grejen" saken jag gör också kunna vara trettioen ämnen, eller som att "what you wore today" har varit med två gånger. Vad var poängen med det just det? Fuck no, jag har precis städat min garderob. Den är gorgeous. Den är fancy. Den är inte helt svart längre, den är fäääääärgglad. Jag sitter och pratar högt medan jag skriver, och jag pratar mobbat. Folk förtjänar att höra, inteeeeeee. Har ätit för mycket, kan inte hantera energin. BOOOORN TO BE FREE!

Day 15 – Your dreams

 • Flytta till New York
 • Alltid ha katter
 • Äta mat
 • Gå ner i vikt (åh fy skäms på mig själv)
 • Ligga med Johnny Depp, alltså nej men drömmar okej?
 • Typ leva utan att vilja dö
 • Ha en uggla
 • Och en isbjörn
 • Hoppa fallskärm
 • Se kent (peace&love ♥2012)
 • SUPERHEMLIGT XXXX ********
 • Vara mest awesome i hela världen XOXO

Day 14 – What you wore today

Idag blir det ingen fancy video (okej jag vet den sög) och inga bilder heller. Dessutom har jag ju redan gjort det här en gång? Så kommer den igen? Jag vet jag klär mig fett.. nej okej inte det heller. Hur som helst, har druckit sex koppar kaffe och har lite skakiga händer, ska till hermans ikväll och se titanic. Wooh, no need to say att jag är mest excited över hermans, nä precis. Farmor ringde, samtalet tog cirkus en minut, jag sa ja precis tre gånger, två för mycket. Åh gud allt detta koffein, jag dör. Hur som helst.
Jag har på mig en långärmad svart tröja som glittrar som jag köpte på myrorna igår, avklippta mintgröna (lies) shorts med svarta strumpbyxor under, och en fett nice hatt jag köpte på myrorna igår också. Fina grejer, ser ja nej.. Nä, halsband, rött läppstift, uppsatt hår, behöver färga utväxt. Det blå har allmänt blekts ut mycket, vet inte vad jag vill göra. Jeeeeeeeeeeesus var på väg att ta mer kaffe men lyckas hindra mig själv. Good work, hehehehe. Hejdå.

Day 13 – This week

Lite Elsa Billgren-stil på det hela med hennes veckoplaneringar, eftersom det är måndag är det väl inte någon vidare idé att dra igenom som har hänt den här veckan eftersom det. är. måndag. Därför blir det min veckoplanering istället haha. Den är liten, men det är lov okej? Jag har rätt till att ha en tom kalender.
Idag ifall någon missat så är det måndag, jag har varit ute och sprungit, bakat, ätit och sett Edward scissorhands. Det var ju inte så illa, sitter och lyssnar på podcasts nu, jej me!
Imorgon ska jag åka till stan med några från min kära klass + johanna och gå till myrorna, kanske köpa ett sådant här balsam för färgat hår och sedan ta tunnelbanan till högdalen för att jobba.
Onsdag&torsdag står tomma men någon dag ville några ha en film, tänkte gå och se hungerspelen med Albin oooch så har jag historiaprov, samhälleuppsats, svenskaredovisning och ett matteprov att plugga till, hmm... På fredag blir det fest eftersom kära vera har gått och blivit arton. Lördag&söndag blir till att klämma in de grejer av ovan som jag inte gjort och allt som allt ska jag få in två springturer till. C'est tout!

Day 12 – What’s in your bag

min favoritdag so far, hade en period förr då jag jämt satt inne på flickr och kollade på vad folk hade i sina väskor. här är mitt innehåll, varierar en del. byter ju färg på naglarna en gång i veckan och läser böcker ungefär i samma takt. stuff like that.
men a tribute to my shit:
- skåpnycklar med eiffeltornet samt hemnycklar och min blipblip.
- coolaste solglasögonen från hötorget.
- klövervaseline och en fickspegel med ugglemotiv.
- hello kitty plånbokt (som rymmer en mindre värld.)
- filofax, rymmer mitt liv. hade sprungit runt i en cirkel utan den.
- haha, eh fina nalleservetter som bara är det där för sitt utseende.
- två pennor, den ena med en uggla på och den andra VÄRLDENS BÄSTA BLÄCKPENNA EVER.
- treo, tic-tacs och en kam (nödvändigt för alla människor med lugg)
- det nuvarande nagellacket som jag pillat bort idag.
- hörlurar + telefon
- böcker: jonas gardell - om gud & en bok om HBT

ah, les cheveux

je trouve que l´image avec les lèvres rouge est formidable, ou peut-être la couleur.

Day 11 – Your siblings

haha eh i'm such a douche men.. åh nej, roligare saker finns det att skriva om. jag har två och en halv bröder, fast den halva har sagt upp kontakten och stuckit till australien verkar det som. de andra, ja. de har sina stunder som fina bröder de också antar jag. även om den yngre gillar att skrika till mig att jag är världens sämsta syster (fyi är jag den bästa ever.) han har aspbergers och jag hade bättre tålamod med honom förr. han gillar dinosaurier, naturvetenskap, titta på tv och skrika. han går på en specialskola och åker taxi dit varje dag.
min andra bror befinner sig i denna stund på vägen hem eftersom han har permission över helgen. han är tidernas datornörd och jävligt grym på sådana.. saker...
han gillar bebisar och katter, har en sköldpadda och en lägenhet i karlskrona som inte går att sälja.
det här var tråkigt, ska gå och se mer på millenium nu med mama.

Day 10 – What you wore today

Jag kanske kommer skämmas ihjäl senare och ta bort, men haha vi kör

Day 09 – Your beliefs

senaste igår satt jag på IKEAs resturang med en vän och pratade om just saker man tror på. i min värld kan mina beliefs stå för lite allt möjligt men om man ser det hela ande och spirituella delen. det här med gud. tror jag på gud? till och börja med vägrar jag skriva gud med stort G. gud, ja religion fascinerar mig, gör mig galen. får mig att vilja slå ner folk för att de ska sluta vara så jävla insnöade. religion är vackert, det ger folk hopp. men nej, jag tror inte på gud. inte någon gud. tror på vetenskap men energier. ska nog inte säga så mycket om religiösa när jag själv tror på andevärlden, kristaller och ja bara energi. allting består av energi. vi är energi. det finns så mycket mer och på så många fler plan, dimensioner än vi vet. livet i sig självt är fantastiskt och ibland i all skit behöver vi bara ta ett steg tillbaka och ja, se hela alltet. se världen. känner att jag snart kommer börja prata om rymden igen haha. men det är fint, det här med beliefs. skulle kunna säga att jag tror på kärlek, frihet och sådant också. men nä, är osäker. kärlek är så kemiskt. och frihet så känsligt. även om önskar det vore lättare. men som sagt, om man bara ser det till stora blir det ganska enkelt. tror på förändring. även om det ibland är läskigt och jag bara blir kantig så är det bra, förändring behövs. mamma säger att jag inte får dricka på peace. men jag behöver vara rebellisk tonåring och så var det ju det här med frihet.

RSS 2.0