Day 01 - Introduce yourself part two

det här var så kul att få skriva om sig själv att jag känner att jag måste fortsätta. det var ju svårt att få ner en sammanfattande text när jag bara under kvällen kom på att tänka på mer och mer saker. fast det är väl det bästa med det här, jag får välja helt själv vad jag vill skriva. hehehe. så here we go.
jag går andra året på gymnasiet på samhällelinjen med beteendeinriktning. jag vill dö. nä okej, eller jo. men alltså. den här terminen är det värsta jag har varit med om i skolväg och då hjälper det inte att en hjärna och kropp bestämmer sig för att lägga av och gå i vinteride. skulle kunna säga ganska mycket om skolan men det är ganska tråkigt, och jag har lov. såatteh. ne. jag gångavstånd dit så jag slipper bråka med sl på vintern men får istället dra mig dit genom snödrivor. sådant är också roligt. i skolan finns hur som helst några av de människor jag tycker om mest i världen. och blablabla. nu lämnar vi det.

rymden är extremt fascinerande, även om hela storleksgrejen är sjuk. det här är jorden, jorden är stor. vi har en sol. den är större. vår sol och dess planeter ligger i galaxen vintergatan. det finns det sjukt många solar till. sjukt många. stora solar. och utan för våran galax finns sjukt många fler galaxer. och det finns teorier om att alla galaxer sugs ner i ett STORT ENORMT KANINTEFATTAHURSTORT svart hål. det är en därför den är rund och liksom cirklar runt. stort. och mellan galaxerna finns svart massa som ingen vet jag det är. och universum expanderar hela tiden. men som finns utanför det? och innan big bang? jag har fetaste teorin om att universum kommer spricka tillslut och att allt kommer börja om. men hur länge har det börjat om? och tid är ju människans uppfinning. satt i två timmar inatt och pratade om det här med pappa. för alltså. det är så stort. kan inte bry mig om livets små saker. för allting är så jävla stort. så igår bestämde jag mig för att bli rymdforskare. kanske driva fiket vid sidan om. eller så. det här är topp 20 av de sämsta texterna jag skrivit. men det är coolt. och jag dör.


igår åt jag på hermans ifall det undgick någon. gott. mådde illa och fick ont i magen tillslut. men gott. jag gillar mat, laga mat, äta mat. det finns få som bakar bättre än jag. hehe, jodå. jag kan dock vara dålig på att äta. förut kunde det gå några dagar då jag bara glömde bort det. sen tillhör jag min generation så det tillhör att tycka man är tjock och vara rädd för kalorier. så ja, jag tycker jag är tjock och har ett ganska skev bild om vad som räknas som smal. får ångest när jag inte vet vad det jag äter eller hur mycket kalorier det innehåller. men lär mig själv att ja, ta mig bort från det. eftersom det inte är hållbart. jag vet att om jag in i det för mycket skulle jag tillslut inte äta alls. för jag.. är dålig på att hitta balans i saker. det här är inte heller roligt att skriva om. vidare!

jag gillar foto, läser fotografisk bild. det är coolt. har en canon eos 450d men försöker spara ihop till en 600d. har nyligen skaffat en lookbok. så ska bara börja klä mig fint och fotografera. vilken dag som helst.. tycker om att byta hårfärg. (haha nä, u don't say) är bara lite schitzofren i min smak och gillar väldigt mycket saker och då blir det rörigt när jag ska få ihop något. men stora, sköna kläder är bra. svarta med, och färg. och bohemiskt och lite kawaii men ändå väldigt stilrent och enkelt fast mycket detaljer och accessoarer. ni ser, det är rörigt. sjalar, halsdukar och bra väskor är nödvändigt. haha, eeh. en gång försvann alla mina trosor. det var sorgligt. jag har ett par jättefina med cupcakes på och ett annat par med cookiemonster. men de försvann helt spårlöst hahaha. blir fortfarande mobbad för det hemma.

jag tycker om att gå, springa, yoga, rida och dansa. fast när yogar blir det mest stretch. vilket iförsig inte är helt fel det heller. kommer ner i spagat och kan hålla händer i bönposition fast på ryggen.. makes sense. mina föräldrar tror jag har överrörliga leder för jag kan böja min fingrar åt det fel och böja på leden längst ut and shit like that. men det är mitt partytrick. som alla tycker är obehagligt.. kan inte stå på händer eller hjula. kan knappast skryta med kullerbyttor. although i'm the king of kullerbyttor..

jag gillar punkter, grammatik och små bokstäver. kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta för ola salo och jonas gardell. andra coola människor: alex schulman, natalie portman, regina spektor, lykke li, johnny depp, mark levengood, sandra beijer, pulsurbalans, zooey deschanel, jared leto, sonny moore och tusen andra.
oooooooooch nu får det räcka. haha, ska fundera mer över rymden nu. och göra rischips.  och sluta säga och.Day 01 - Introduce yourself

Haha, oj. Se vad jag hittade publicerat i februari.. Ett år sedan.. Eh, oj. Eftersom det är en timme tills jag ska bege mig är det lika bra. Känns fail annars.
Jag är fail.
Läs inte.
Fuck it.
Day 01 - Introduce yourself
Mjau, jaha. Okej, det här blir fint. Jag heter martina men kallas för det mesta tina och herregud vad läskigt ifall typ folk jag verkligen känner (MAMMA) hittar hit och inser vilket psykfall jag är, oh my jisses. Nog lite försent för det såatteh. Nu ringde pappa också, kom fett av mig. Nåväl, martina var namnet, om någon missat. martina elisabeth. fint, lägger om två månader till constance för då blir jag arton!! (!!!) och ska ha stor fet fest med feta människor. Det blir fint, jag har druckit kaffe och ätit socker den här texten suger skitsamma. Jag antar att jag får skriva vad jag vill här så hm, jag kan berätta att jag är född 24 april för den som inte förstod det. Vilket ger mig personnumnret 940424 vilket är coolt. Alltså, har man lika lame liv som jag är det coolt. Jag gillar djur, är vegan sedan tre månader tillbaka. Gillar särskilt katter som jag har fyra stycken av, och kaniner. Har en sköldpadda också men kan inte påstå att mitt hjärta slår för honom. Förlåt musse. Gillar ponnysar, unicorns och ugglor samt isbjörnar. Typ alla djur, men om jag skulle välja. Tigrar är coola också. Och delfiner. Späckhuggare såklart. Villle blir späckhuggartränare när jag var fem, sen advokat, sen psykolog, men nu är drömmen att öppna ett eget fik. Fast innan dess ska jag bo i new york som är bästaste staden någonsin. bor förövrigt i en förort utan för stockholm. i en gul villa. kom alla stalkers, kom så kan vi dricka te och äta kakor.
jaaaaaaaaaaaag har ett vitt rum, med vita väggar och möbler. där inne sover jag. och annat.. eh. tycker om att läsa såklart, av någon anledning alltid tre-fyra böcker samtidigt. spelar piano, eller spelade. och gitarr. nu lär jag mest min bror spela. bröder har två av, eller tre. fast en träffar jag så sällan. att ja. ne. en mamma och en pappa. mamman och de två bröderna befinner sig just nu i thailand medan jag och pappa har det lugnt hemma. det är bra, för vi passar ganska bra det sättet att mamma och mina bröder gillar sol och värme och att prata en massa and so on, and so on. mamma gillar också att vara morgonpigg vilket jag inte gör.. pappa och jag gillar kyla, skidor och vara tysta. och kamerar. nä jag pratar mycket, ibland. nu måste jag dra för nu ska jag till stan aah bråttom. hejsålänge!
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

rubrik.

har två lektioner, får lov, jobbar och ikväll blir det middag på hermans. tar flyget till london på måndag och natt-tåget till duved på onsdag. köper ett halvkilo valnötter på obs och det är ju roligt för roligt ska man ha för om man inte har det har man tråkigt och då är livet tråkigt. försöker spara in pengar till ny kamera. men oj, hej. hermans.

mat.

it's your heart that's breaking without choice

har snart inte blekt håret på en vecka men använder silverschampo en kvart varje gång jag tvättar håret så det lila är så gott som bortblåst och ja, ljusblond är jag annars. HELT SANSLÖST DET OCKSÅ.
har inte tid de närmaste veckorna att fixa håret, haha jag vet! inte tid..
det blir bra, så kanske det inte ramlar av ändå.
nu när jag tillslut insett hur det känns att ha slitet hår.
ny klänning från monki dessutom, gött.

i'm not calling you a ghost, just stop haunting me.

här kommer ännu en spännande hårupdate.
blekte det igår så nu är jag faktiskt BLOND HÖR OCH HÄPNA
med lila lugg såklart.
ska i fortsättningen bara ta campics på mitt hår och berätta om dess framsteg,
det blir väl roligt?

if you want to complain

jag försökte färga håret blått
det blev lila
och grått
och blont
och konstiga slingor
och nu vet jag inte riktigt vad det är längre
men min svenskalärare blev glad
för lila var hennes favoritfärg.
day well spent.

oh me so scary


misär.

så jävla livstrött. trodde jag var på väg någonstans men inser nu att jag stått helt stilla hela tiden och att livet fortfarande är värdelöst. tänker 'jag orkar inte mer' femtio gånger om dagen och ingenting kan rädda mig nu.

trubbel.

kan inte vara ärlig någonstans, känns som att om jag skulle skriva dagbok skulle någon läsa den. fick tillbaka min förra behandlare idag och inget illa ment, jag trodde inte det skulle spela roll. men jag kan inte prata med henne. jag försökte men fy och skam det känns som bara som att det blir oktober 2011 igen och allt är svart och eländigt. gruppterapin börjar i för sig nästa vecka så det kommer jag troligen bara gå på den. håller hela tiden hårt för att hålla kvar i vad som känns okej men hålen blir djupare och mörkare. igen. allting börjar om igen. får nostalgiflöden men blir ledsen när jag inte kan få tillbaka det som varit.

it's such a shame.

det är torsdag, tretton minusgrader och jag skriker åt min bror, gråter för allt är så jävla misslyckat. hatar och älskar intensivt, äter lugnande men det är ändå storm överallt.

RSS 2.0