Day 08 – A moment

min bror blev inlagd på sjukhus igår, igen. och de säger att jag kommer bli bättre.

Day 07 – Your best friend

jag har ingen bästa vän, direkt. ingen som jag kan säga är min bästa vän och den skulle intyga det. jag hade en, typ. fast det var mest något jag sa mer än det kändes. men så har jag en bff, en ugglebästis, mamma vill gärna tro hon är min bästa vän och så olivia som jag skulle vilja säga är min bästa vän. fast hennes bästa vän heter alicia. och egentligen har jag inga vänner. bara några stycken, bella i twilight är så jävla klantig. mitt rum ser hemskt ut. men jag ska köpa nya galgar imorgon. jag blir ledsen för josefine är ledsen. freakar ut i skolan och springer hem. för mycket människor. nej jag skämtade bara min bästa vän är min katt.

Day 06 – Your day

det är söndag och då gör jag ingenting så jag tänker berätta om igår istället.
först var jag ute på dalarö eftersom det var barnkalas. min kusin blev sju och det var cirkus 25 sjuåringar som sprang runt och skrek. no need to say att jag inte kommer skaffa barn efter det. sedan tog jag bussen hem, köpte sushi på vägen - mötte upp några vänner, de lagade mördarmat och vi planerade kvällen som skulle spenderas hos charlie eftersom han fyllde arton. det var nämligen ett surpriseparty som hans föräldrar ordnat med kock och allt. så vid åtta tiden dök vi upp, sjöng och kramas. blev serverade vin i stora glass och dansade resten av natten tills vid två-tre (så krångligt med tidsomställningen) då jag nästan somnat i charlies säng där jag skedade med johanna så begav oss hem. and it was fucking awesome.

Day 05 – Your definition of love

en sådan där svår sak som jag tänker på en del men inte kan bestämma mig om, tror det finns många kärlekar. på många olika sätt, för olika personer och olika för alla människor. tillfällig kärlek, evig kärlek. kärlek då allt är rosa och bubbligt eller bara är svårt och gör ont. när man ibland bara släpper taget utan att se tillbaka och ibland då det aldrig går över. både som kärlek på ett hm partnermässigt sätt. flickvän&pojkvän men också mellan vänner, familj, djur. livet. tror kärlek ska göra gott, gör det inte det är det dags att fundera över den. klart, den är svår också. då är det väl på riktigt antar jag.
sa någon gång på bussen vid älvsjö till någon att det är när det gör ont som man bryr sig. tror jag i alla fall.

Day 04 – What you ate today

O-kej, let's rulla.
Frukost:
En kopp kaffe.
Lunch:
Några kidneybönor, några skivor saltgurka, fem oliver och en rödbettsbiff.
Middag:
Någon sallad med hummus och svamp.
Måsteätablodsockerfall: De sista smulorna av blåbärspajen.
Nu: pepparmintste
OCH HEJ TITTA JAG HAR FÄRGAT HÅRET, MAMMA ÄR ARG ♥

Day 03 – Your parents

jag har två föräldrar.
jooooooooo.
en mamma och en pappa.
mia och kent.
min mamma jobbar på coca cola, gillar lakrits och hatar människor som ljuger.
ibland är hon min bästa vän jag kan öppna mig för, anförtro mig åt och diskutera med och ibland är hon min hemska mamma som har ett behov av att styra mig och inte alls kan förstå hur jag tänker eller varför jag gör som jag gör.
hon är konstant ironisk och jobbigt morgonpigg.
min fader är chef och spenderar mer tid på kontoret än hemma och väl hemma sitter han ändå och jobbar. men han är cool, han springer flera gånger i veckan. delar mitt intresse för skidåkning och sitter uppe om helgnätterna och lyssnar på ljudböcker. han pratar inte så mycket men det gör det också mycket mer betydelsefullt när man väl lyckas ha ett samtal. om rymden helst. han vet förövrigt allting.  just nu planerar han att vi ska åka till schweiz för att åka skidor.

Day 02 – Your first love

när jag gick på dagis hade jag två pojkvänner, en hade downs syndrom. vi var mycket lyckliga. i grundskolan träffade jag erik och vi höll några år men jag tyckte mest det var ganska obehagligt när jag försökte pussas med tungan. sedan gick åren ganska händelselösa tills sisådär ett par år tillbaka då jag har ett par vadmannuskakallade. men min riktiga, true first love träffa jag oktober 2010. en måndag. elva dagar senare låg vi i hans säng och han deklarerade att han nu var kär i mig. och jag var ju liksom kär i honom också. så fort gick det. men det rätt var det också när jag inte ville något hellre än vara hans.
finns egentligen mycket att berätta, vilket fint förhållande det var (men ack så kort) men jag vet inte riktigt i vilken sinnesstämning jag befinner mig i om det. om jag kan berätta om det på ett nostalgiskt och fint sätt eller om det fortfarande skaver lite i mellangärdet medan jag skriver. har under de senaste dagarna som jag spenderat i norrland kommit fram till att jag saknar honom på det sättet man saknar en gammal vän man inte sett på länge. även om situationen inte alls är så.
jag har en bild på honom, ganska dålig kvalité på köpet. hade helt glömt bort att jag hade den där den låg bortglömd på en extern hårddisk. när jag hittade den, av en slump ett tag tillbaka. ja, det blev ganska dramatiskt ändå. önskar saker var annorlunda. önskar saker var annorlunda på många sätt. men det förflutna har varit och än så länge verkar jag inte ha neverna till att ändra något heller. någon dag kanske. det är så himla känsligt ämne det här för mig när jag inte vet riktigt vad jag ska tycka eller känna.

RSS 2.0